Toegankelijkheidsmenu

Merken

Artex is een 'House of Brands' van verschillende woningtextielmerken. Dit betekent dat het meerdere merken onder één dak huisvest. We zorgen er dagelijks voor dat alle merken een geheel eigen gezicht hebben en ook houden. Hoe we dat doen? Lees hieronder meer.

 • De Ploeg:

  Het Nederlandse merk De Ploeg: staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd.

 • Kendix

  Inspiration for modern living. Kendix wil orgineel creëren en inspireren. 'Textiel gemaakt door mensen met visie en een scherp oog voor detail. Voor mensen die schoonheid en kwaliteit belangrijk vinden.'

 • Artelux®

  Artelux staat voor een sfeervol gordijnstoffen concept. Een toegankelijke collectie met een uitgebreide keuze in stijl, materiaal, structuur en kleur. Van rijke soepelvallende jacquards, fraaie transparanten en ausbrenners, eigentijdse drukstoffen tot luxe velvets en een breed kleurenpalet aan uni’s. Met Artelux is iedere emotie haalbaar.

 • Loft 79

  Loft 79 staat voor toegankelijke luxe en hoogstaande kwaliteit. Geïnspireerd door de urban lifestyle van de moderne consument met een internationale uitstraling en een eigentijdse look & feel. Loft 79 heeft naast een klassieke collectie stoffen ook een groot aantal stoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de thema's basic, modern en landelijk.

 • Your Edition

  Your Edition is een jonge en frisse Nederlandse collectie gordijnstoffen die zich richt op de jonge, enthousiaste consument.

 • Luxaflex®

  Luxaflex® Window Styling staat bekend als de absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding, en biedt de meest uitgebreide selectie van zonweringsystemen die perfect samen gaan met elk interieur en elke behoefte. De collectie bestaat uit binnen- en buitenzonwering en horren van topkwaliteit. De raambekledingsstoffen van Artex worden onder andere toegepast in Luxaflex® producten.